Заяви Онлайн 070019933

Play TV от DCCorporation

DCCorporation предлага на телекомуникационния пазар телевизия, базирана на съвременна технология

Телевизията отдавна присъства в нашите домове, но напоследък тя се развива толкова бързо, че вече не е същата, която е била преди 20 години. Аналоговата телевизия отдавна отстъпи място на цифровата, каналите с HD резолюция изместват тези с SD.

Съвременната телевизия е телевизия от ново поколение. Тя е интерактивна- зрителят не е само наблюдател, той се явява активна част от медийната платформа, която пък му позволява да си избира да гледа само това, което му харесва.

DCCorporation предлага на телекомуникационния пазар телевизия, базирана на съвременна технология, достъпна, като допълнителна услуга при ползване на Интернет, чрез PON технология.

Play TV е иновативна телевизия, която показва многократно по-детайлна картина, наситени цветове и може да увеличи капацитета си с пространствен звук.

Основни предимства на Play TV технологията включват възможността сами да избирате какво и кога да гледате, а така лесно може да планирате времето си.

С помощта на часово отместване на най-гледаните телевизионни програми от минута до 96 часа назад избягвате дългите реклами, като ги превъртате и спирате на пауза, когато пожелаете.

Така не пропускате нито миг от любимото Ви телевизионно предаване. Реализираната по тази технология телевизионна среда дава възможност да пренаредите листата с канали, според вашето желание, а опцията за напомняне ви уведомява за започване на избраното от Вас събитие.

Лесно и удобно е, защото ползвате само едно дистанционно управление. Заповядайте в обслужващите офиси на DCcorporation, на www.dcc.bg или се свържете с нас на                                       0700 19933.
Не се съобразявайте с времето, нека то се съобрази с вас!

Comments are closed.