Заяви Онлайн 070019933

Бъдещето на пазаруването – с HomeBag и DCCorporation!

Пазаруването във виртуални супермаркети става все по-предпочитано.

Клиентите постоянно са в интернет пространството и сравняват цени, предложения и условия.

Живеем онлайн и онлайн светът е в джоба ни.  Сега клиентите могат да достигнат до знания за продукти и услуги с „върха на пръстите си“ върху клавиатурата на компютъра или мобилния телефон.

Лидер сред онлайн платформите за Пловдив и областта е HomeBag.bg.

HomeBag.bg е Онлайн Супермаркет, който обслужва жителите на град Пловдив и околните населени места – селата Марково,  Белащица, Браниполе,  Брестник, Труд, село Царацово, Ягодово, Крумово, село Първенец и Рогош.

Това е партньорски проект съвместно с Търговска верига Супермаркети Лекси – любимите Супермаркети в града на тепетата.

Целта на проекта е максимално да улесни седмичното пазаруване и начина на живот на хората, като им спести време за тях и техните семейства.

Феноменът „кликни и получи“ поръчаните стоки у дома става все по-масов. В битката за бързина и „доставка до врата“ верен партньор е Цифрова кабелна корпорация.

С доставчика  получавате нечовешката скорост до 200 Mbps с оптика директно до дома . Компанията работи с най-нова техника базирана на високо-технологичния стандарт за управление на достъпа до интернет. По този начин се гарантира Вашата сигурност за цялостна и стабилна връзка, за да направите своята поръчка от HomeBag.bg по всяко време на денонощието.

Доставката ще бъде направена директно до дома или офиса на клиента! А за жителите на други населени места – продуктите се изпращат с избрана от клиента куриерска фирма.

Клиентите могат да избират от над 13 хиляди артикула, без да напускат уюта на жилището си. Всички продукти са на цените като във физическите Супермаркети Лекси, заедно с актуалните ежедневни промоции.

Пазаруването с HomeBag.bg през интернет от DCCorporation спестява времето, което бихте загубили, ако обикаляте магазините, за да търсите избраната от вас стока; ако търсите място за паркиране; ако висите в задръствания в града, вместо да отделите време на семейството, на любимите занимания и приятели.

DCCоrporation и HomeBag.bg  Ви подаряват време за Вашето удобство!

За нов клиент и при поръчка над 100 лв. доставката е безплатна. А ако изберете своите продукти до 11:00 часа, ще ги получите още в същия ден до прага на дома си. Всички продукти се събират в деня на доставката. Така продуктите остават свежи и добрите им качества са напълно запазени.

HomeBag.bg провежда и силна социална политика с още по-голяма грижа за хората. Лидерът в онлайн пазаруването за гр. Пловдив (и област)  доставят безплатно покупките на инвалиди и слепи хора, като за тях е открита специална телефонна линия за поръчки 0889-666-593.

Наслади се на емоцията с високоскоростен интернет от DCCorporation  и пълен хладилник от HomeBag.bg.

Comments are closed.