Начини на плащане

sc-icons-image

Онлайн плащане

sc-icons-image

На каса

sc-icons-image

E-pay

sc-icons-image

Easy pay

sc-icons-image

По банков път

Плати online

DCCorporation предлага на своите клиенти, възможност да заплащат своите месечни абонаменти директно през сайта ни. Бързо, лесно и удобно. Плащате за 1 минута където и да сте! През телефон, таблет или компютър.

Клиентски центрове

еPay

В ePay може да заплатите Вашият абонамент онлайн :

sc-icons-image

Заплащане през ePay

Вашите три имена: Ххххх Ххххх ХххххАбонатен номер: ХХХХ ХХХХ ХХХ

За да заплатите чрез системата за плащане ePay, е необходимо да направите първоначална регистрация от тук. Плащането става посредством Вашият индивидуален абонатен номер, който може да намерите на касовата бележка за месечния Ви абонамент или на телефон 07001 99 33. Посочете DCCorporation като Ваш доставчик на услуги и въведете абонаментния номер , за който желаете да извършите плащане.При ползване на повече от една допълнителна услуга към този абонамент е нужно да бъде регистриран и нейния абонатен номер по вече познатия Ви начин.

Задълженията, през системата ePay, са активни до 30-то число на предхождащ плащането месец.

EasyPay

Задълженията, през системата EasyPay, са активни до 30-то число на предхождащ плащането месец.

За Ваше улеснение може да заплащате месечните си абонаменти във всички офиси на EasyPay. Плащането става посредством Вашия индивидуален абонатен номер, който може да намерите на касовата бележка за месечния Ви абонамент или на телефон 07001 99 33.

 

Най-близкия офис на EasyPay можете да намерите в сайта на EasyPay

Виж повече

Банкови сметки

Във всеки банков офис или чрез услугата онлайн банкиране, може да заплатите Вашият абонамент по банковата сметка на DCCorporation :

sc-icons-image

Банкова сметка за Кърджали

BIC: UNCRBGSF;IBAN: BG44UNCR70001524785346

Когато попълвате платежното нареждане трябва да посочите:
1. Име на получател.
2. Основание за плащане: номер на фактурата или вида на услугата, за която заплащате.
3. Абонатен номер.Абонатният номер, за който желаете да извършите плащане , може да намерите на касовата бележка за месечния ви абонамент или на телефон 07001 99 33. При ползване на повече от една допълнителна услуга към този абонамент е нужно да се има предвид и нейния абонатен номер и съответен месечен абонамент.