За нас

Кои сме ние?

DC Corporation

Повече от 30 години сме водещ телекомуникационен оператор на територията на град Пловдив и град Асеновград.

Фирмата е основана през 1991-а година, като през 1994-а е сред новаторите, които започват да предоставят непознатата за онези години услуга кабелна телевизия.

Първият пакет от програми през 1994-а наброява само 18 канала.

В стремежа си да е винаги една крачка пред останалите, фирмата през 2001-а година започва да предоставя и интернет услуга по системата D1 (DOCSIS 1). С развитието на технологиите през 2003-а година интернет услугите се предоставят по системата D2.1 (DOCSIS 2.1) и D2.2 (DOCSIS 2.2).

Фирмата е една от първите, които след 2005-а година започва да предоставя цифрова телевизия на пазара, като наборът от телевизионни програми надхвърля повече от десетократно първоначалния брой канали.

Дългогодишният опит и усърдната работа гарантират първокласно качество на услугите, които се предлагат на частни и корпоративни клиенти и осигуряват стабилна работа и при двете технологии, според желанието на клиента.

През 2017та година, DCCorporation разширява територията си и в град Варна, предлагайки напълно оптична мрежа до дома на клиента.
Най- новата мрежа в семейството на компанията, която изгражда и вече предоставя услуги по нея, е на територията на град Кърджали.

DCCorporation предлага оптималната комбинация от качество, количество, обслужване и цена.

Висококвалифицираният  екип е готов да откликне в най-кратки срокове за разрешаването на възникнали проблеми.

Вярваме, че в основата на успеха стои непрекъснатия стремеж за подобряване качеството на услугите и доверието, което години наред се гради между служители и клиенти. Постигаме бързи и качествени резултати, интересуваме се от очакванията на нашите партньори и клиенти и се съобразяваме с тях. Позитивното и професионално отношение е гаранция за стабилната ни позиция и предимството пред останалите!

НАШАТА МРЕЖА

През 2007-а година стартира и изграждането и доставката на оптичен интернет FTTH (fibre to the home), а от 2013-а година започва предоставянето на интернет от ново поколение, познат като PON (passive optic network). При тази технология оптичното влакно влиза във всеки дом и безпроблемно може да се пренася трафик до 1GB. Затвърждавайки името си на новатор, фирмата отново е сред първите, които предоставят PON на територията на Пловдив и Асеновград.

Нашата основна мрежа се състои от 4 точки на присъствие и разнообразни мрежови връзки към местоположения, включително Пловдив, Асеновград, Кърджали и Варна

За повече информация:

Свържете се с нас