Цифрова телевизияЦифровата телевизия е технология за приемане на телевизионен сигнал посредством цифров такъв. За разлика от аналоговата, която се получава посредством аналогов сигнал, този тип телевизия позволява излъчването на повече телевизионни програми в определена честотна лента, а също и дава възможност за допълнителни услуги като субтитри, разписание на телевизионна програма, допълнителни аудио-канали, програми по заявка и платени канали.

Цифровата телевизия е допълнителна услуга към основната - Кабелна телевизия. Инсталирането й става посредством цифров приемник, който се монтира към телевизора на клиента.
DCCorporation предоставя на своите абонати, следните модели цифрови приемници - Topfield , DC 2015 KL и DC 107 .

Предвид бързо-развиващите се технологии, при телевизионните приемници, ние Ви предоставяме услугата Цифрова телевизия и чрез модул, който се монтира на самия телевизор. Освен, че по този начин клиентите ни спестяват употребата на още едно дистанционно управление и приемник, то имат възможност да подобрят качеството на картината с 15-20% , както и да се възползват от излъчваните в нашата мрежа HD канали.

Услугата Цифрова телевизия на DCCorporation предоставя възможност на клиента да гледа до 200 цифрови телевизионни програми и до 30 радиа с перфектно качество и звук.

Нашите клиенти, безплатно, могат да се възползват от екстрите, които предлага Цифровата телевизия,като електронният програмен пътеводител ( EPG ), чрез който получават информация за програмата на даден канал, за текущи, минали и следващи дни. Освен това, чрез него имат достъп и до допълнителна информация за избраният филм или предаване. Друга екстра, която предлагаме на нашите клиенти, е часовото изместване с 1, 2, 3, 4, 5 и 6 часа назад, което осигурява комфорта да гледат любимото си предаване и в по-късен час, ако не са имали възможност да го проследят в реално време. DCCorporation предлага и няколко 24 часови програми за възрастни с възможност за родителски контрол.

За повече информация посетете раздел "ЦЕНИ" или се запознайте с атрактивни пакетни услуги в раздел “ПРОМОЦИИ”.
JW Player goes here