Плащания


check
Касово:

   В клиентските офиси на DCCorporation. Там, Вие можете да промените тарифния план или активирате желана от Вас допълнителна услуга. За повече информация посетете раздел “Контакти”.


check По банков път - с платежно нареждане:

   Във всеки банков офис или чрез услугата онлайн банкиране, може да заплатите Вашият абонамент по банковата сметка на DCCorporation :

   BIC: UNCRBGSF;
   IBAN: BG96UNCR75271001694720

   Когато попълвате платежното нареждане трябва да посочите:
      1. Име на получател.
      2. Основание за плащане: номер на фактурата или вида на услугата, за която заплащате.
      3. Абонатен номер.

   Абонатният номер, за който желаете да извършите плащане , може да намерите на касовата бележка за месечния ви абонамент или на телефон 07001 99 33. При ползване на повече от една допълнителна услуга към този абонамент е нужно да се има предвид и нейния абонатен номер и съответен месечен абонамент.

   За повече информация разгледайте следният ПРИМЕР.


check
През Интернет - чрез ePay:

   За да заплатите чрез системата за плащане ePay, е необходимо да направите първоначална регистрация от тук .Плащането става посредством Вашият индивидуален абонатен номер, който може да намерите на касовата бележка за месечния Ви абонамент или на телефон 07001 99 33. Посочете DCCorporation като Ваш доставчик на услуги и въведете абонаментния номер , за който желаете да извършите плащане.При ползване на повече от една допълнителна услуга към този абонамент е нужно да бъде регистриран и нейния абонатен номер по вече познатия Ви начин.


   Задълженията, през системата ePay, са активни до 30-то число на предхождащ плащането месец.check
Във офис на EasyPay:

   За Ваше улеснение може да заплащате месечните си абонаменти във всички офиси на EasyPay. Плащането става посредством Вашия индивидуален абонатен номер, който може да намерите на касовата бележка за месечния Ви абонамент или на телефон 07001 99 33.При ползване на повече от една допълнителна услуга към този абонамент е нужно да бъде посочен и нейния абонатен номер.


   Задълженията, през системата EasyPay, са активни до 30-то число на предхождащ плащането месец.


   Най-близкия офис на EasyPay можете да намерите тук.
JW Player goes here