Новини


PLAY TV - УДОБСТВОТО В ДОМА ВИ !

Новини
Петък 23 Януари

  Play TV е цифрова телевизия базирана на нова и различна технология, достъпна, като допълнителна услуга при ползване на Интернет чрез PON технология.

  Play TV използва нова технология за предоставяне на мултимедийно съдържание (видео, аудио, данни и/или интеракривни приложения) на крайния потребител, позволявайки по-висока резолюция на дисплея и възможност да се наслади на програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук.

  Сигналът, който се приема, посредствомSTB (Set Top Box) е цифров HD, с превъзходно качество на картина и звук. STB устройството приема цифровия телевизионен сигнал от кабела и го преобразува и декодира до получаване на цифров телевизионен сигнал. Така полученият сигнал се предава на телевизионния приемник чрез HDMI кабел.

  Чрез тази услуга Ви предлагаме възможност да изберете какво и кога да гледате. Да планирате времето си и се забавлявате, с помоща на часово отместване на най-гледаните телевизионни програми от минута до 96 часа назад. Да ползвате само едно дистанционно управление и да бъдете уведомявани за любимите си предавания при избор на напомняне.

  

Пълната информация можете да получите в раздел УСЛУГИ или ПРОМОЦИИ.
JW Player goes here