Новини


DCCorporation предлага своите услуги и в град Варна !

Новини
Петък 11 Август

ВАРНА ОЧАКВА СВОЯ НОВ ОПЕРАТОР ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ !

  И този път DCCorporation изпревари с крачка своите конкуренти на пазара на интернет услуги, предлагайки уникална услуга за интернет-потребителите - оптика чрез революционната технология PON (пасивна оптична мрежа), вече и в град Варна.

  Тази технология превъзхожда всички познати досега. При нея се използват оптични влакна директно до всеки клиент. Сигналът към клиентите се разпространява в общ поток, а всяко отделно клиентското устройство "прочита" само адресираните до него пакети.

  Тя не зависи от външни електрически смущения и междинно електрозахранване, гарантира много по-голяма стабилност и много по-високи скорости. PON не се влияе от атмосферните условия, тя е напълно защитена от гръмотевични бури.

  Най-същественото преимущество при PON технологията е, че претоварването на връзката, характерно за LAN, ADSL и хибридни коаксиално-оптични мрежи, е изключено. С други думи, в моменти на пиков трафик скоростта не намалява.

  Независимо от факта, че всички потребители споделят едно оптично влакно, IP трафикът в мрежата е тип point-to-point. Подслушването е невъзможно.

  Друго значимо преимущество е, че PON технологията използва много по-малко енергия от стандартните медни кабели, не замърсява околната среда и не излъчва радиовълни.

  С предлагането на PON технологията за пореден път DCCorporation доказа своите приоритети в работата, а именно - предлагането на все повече нови възможности и екстри на своите клиенти.

  Клиентите ни могат да се възползват от услугата на специални промоционални цени.


   Повече информация можете да получите на телефон 07001 99 33 или на място в обслужващите офиси на DCCorporation.








JW Player goes here