Новини


ALL FOR HOME

Новини
Понеденик 06 Юли

Можете ли да ползвате повече, а да плащате по-малко ?

Можете ли да пестите не само пари, а и време?

Вече всичко това е възможно с DCCORPORATION и ALFA SOT.


  В грижа за клиентите си, двете компании ви предлагат да се обградите с удобство в дома или офиса, като се възползвате от най-новата комплексна услуга

ALL FOR HOME.

  Членовете на семействата ни имат различни интереси. Телевизия или интеренет? Вие избирате, DCCorporation Ви го предоставя. Искате високоскоростен интернет, а почти не гледате телевизия? Богато разнообразие от телевизионни канали, а рядко сядате пред компютъра? Или искате високо скоростен оптичен интернет, многобройни канали с възможност за връщане назад във времето от минута до 96 часа назад във времето? Имате го, само с DCCorporation.

  Искате сигурност и спокойствие? Дали сте вкъщи или на почивка, за Вашата безопасност ще се погрижи ALFA SOT. Вие получавате 24 часова защита за дома и офиса от неканени гости и бързо съдействие с едно натискане на паник бутона, при нужда.

  Ставате нов абонат на една от двете услуги и веднага я обединявате с вече ползваната от Вас в пакет ALL FOR HOME. Спестявате време, като заплащате месечния си абонамент, само на касите на DCCorporation. Спестявате пари, като освен от промоционални пакети за нови абонати Ви се предоставя и ежемесечна отстъпка от над 10% от цената на месечния Ви абонамент.

DCCORPORATION и ALFA SOT само сега с комплексна грижа за Вас !!!

  С всички условия на ползване на пакетната услуга можете да се запознаете на www.dcc.bg в раздел Промоции или да потърсите нашите консултанти на телефони 07001 99 33 и 0326101.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ СЕГА !!!
JW Player goes here