Новини


Единствено в мрежата на DCCorporation !

Новини
Сряда 22 Октомври

  Гледайте новинарските емисии на DCTV, които представят за Вас най-важните и актуални събития, случващи се в Пловдив, региона и страната. Емисиите включват най-актуалното в областта на политическия и обществен живот, икономиката и селското стопанство, екологията и културата.

   Посрещнете деня с "УТРО с DC TV". Вашето различно начало с актуална информация за времето и трафика, основните заглавия от местния и националния печат, а в студиото на телевизията влизат нейните гости с професионалното си мнение по различни актуални теми.

  „Аграрно с DCTV” e предаване за земеделието и храните - успешни практики и трудностите на българските селски стопани. Занимателни и полезни рубрики, насочени директно към потребителите. В тях проследяваме пътя на нашата храна от фермата и полето до трапезата.

  „Отвори вратата” е предаването за онези проблеми, които често премълчаваме и за които трудно говорим. Заедно ще потърсим решение за Вашите проблеми. Отворете врата и изгонете страховете и проблемите си!

  DC TV започва излъчването на ново шоу предаване , което няма аналог както в Пловдив, така и в България. В предаването „Пловдивууд“ можете да видите звездите , които са родени, гостуват или са свързани с Пловдив.

  „Здравето в кадър” е специализирано медицинско предаване. Неговата обществена, хуманна и журналистическа роля е успешно да реализира мисията на разумен подход към здраве и жизненост - чрез информация и полезни съвети.

  В „Малките Тв звезди” няма да Ви ангажираме с проблеми и злободневни теми, а ще Ви запознаваме със способностите и постиженията в развитието на най-малките членове на нашето общество - децата на Пловдив.

  „Високи амплитуди“ - предаване за истинска рок хеви метъл блус и хип хоп музика, което във всяко издание представя различна банда и нещо от репертоара й, любопитни факти и новини около някоя от световноизвестните хард рок или хеви метъл групи.

  Танцува "Самодива" - новата поредица на телевизия DCTV, представя състезателните танцови стилове. Освен с характерните особености на стиловете, ще срещаме зрителя с вълненията зад сцената, тънкостите в изработването на костюмите и грима и всички подробности, които остават извън обсега на прожекторите.

  "Код-култура" - нови книги, изложби, концерти, театър, приятни и полезни срещи с любимите артисти - техния живот и съдба и още много за красивото и грозното, но винаги примамливото и любопитното.

  Опознайте тайнственият свят на числата с предаването "Числата говорят". Числата вибрират и разкриват нашата душа, дух и тяло. Числата говорят и в триединство гадаят всичко за Вас и около Вас. Опознайте своята история чрез тях в ефира на DCTV.

  “Обществен парламент” – публицистично предаване на DCTV за политика, в което можете да съпоставите мнението на политиците, с това на българските общественици и интелектуалци. В търсене на истината по важните въпроси, които засягат всички нас, сблъскваме позициите на силните на деня, с тези на известните, доказали се и прославили страната ни личности.

  В предаването „Ние Хората“ Ви разказваме истории за нас - за хората, които срещаме всеки ден на улицата. За онези, с които се разминаваме сутрин, докато отиваме на работа, които виждаме на спирката на автобуса или зад волана на някой автомобил. За малките ни победи и загуби, за проблемите и успехите.

  „Знаете ли как” ще Ви разкаже за професиите – традиционните, интересните, непознатите. Ще видите пътя от мечтата до майсторското свидетелство или дипломата и как се става професионалист. Предаването разкрива непоказвани на широката публика тайни от производствения процес на малките и големи неща, които ни заобикалят.


  Запознайте се с популярните лица на Пловдив и с вълненията на обикновенните хора.


W W W . D C T V . B G
JW Player goes here